BENVINGUTS A VallMar 2014

Des d'"Amics del Camp IV" hvarem imaginat una cursa, cursa de muntanya que uneixi dues cultures, dues maneres de viure, una d'elles mirant al mar i l'altre terra endins. Ho em imaginat i ho hem fet realitat, aquest any ja serà la tercera edició.

VallMar 2014, la tercera edició de la cursa de muntanya que uneix el Vallès amb el Maresme, Granollers amb Mataró. Dues capitals comarcals unides des de temps remots. Ja en la prehistòria, i més tard, ibers, romans i mercaders ens han deixat un llegat en forma de xarxa de senders i corriols que em volgut redescobrir per fer aquesta travessa. Us acompanyarem durant l'aventura, formarem part de la història!

De Granollers a Mataró, o realitzant la cursa en sentit invers, pretenem fer d'aquesta cursa una gran festa que es consolidi amb el pas del temps. El 22 de juny del 2014 és la data de la 3a VallMar i ens agradaria que hi siguéssiu tots, podeu posar-vos les sabatilles i córrer o ajudar-nos col·laborant amb nosaltres.

Pensem, i tenint en compte que mai abans s'ha fet quelcom semblant, que la resposta participativa serà àmplia i més després d'aquest boom dels últims anys per l'activitat a l'aire lliure. US HI ESPEREM!!!